Crnogorac vozio u suprotnom smeru, pre toga dobio kaznu od 120.000 dinara: Određena kazna zatvora

Devetnaestogodišnji državljanin Crne Gore se 30. septembra oko 22 časa na prilaznom kolovozu auto-puta Beograd-Niš, na teritoriji Zvezdare, automobilom kretao u suprotnom smeru.
Crnogorac vozio u suprotnom smeru, pre toga dobio kaznu od 120.000 dinara: Određena kazna zatvora
Foto: 021.rs

Kontrolom saobraćajne policije utvrđeno je da vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

Iz policijske uprave navode i da je on u prepodnevnim časova na Novom Beogradu takođe isključen iz saobraćaja, kada je dobio novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije, dok je vozilo kojim je upravljao privremeno oduzeto radi vršenja provera.
 
Nakon isteka mera zadržavanja je priveden sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.
  • Vlada

    02.10.2023 13:09
    @Ivana

    Vozilo sa punim pravom treba trajno da se oduzme.
  • Mićo

    02.10.2023 09:57
    @Miki
    Ni ti ne može da naučiš ekavicu pa nikom ništa,a pošto ne čitaš ni naslov i komentarišeš ovo je građanin crne gore, ali je sigurno sin nekog budžovana čim je za ovakvo delo dobio samo 40 dana zatvora, prekršajnu umesto krivične+ brdo para da plati(ovako mi koje je mogao da ubije plaćamo njegov zatvor 10e dan)i zabranu ulaska u Srbiju.
  • Saša

    02.10.2023 09:15
    @Ivana
    A, šta je trebalo? Da mu se izvine, da mu spreme lanč paket, napune rezervoar i požele srećan put????
    Ovakvim manijacima i njima sličnim, trajno oduzeti vozila, a njih strpati u zatvore na najmanje 10 godina na psihočko trežnjenje...
    Pa čovek ni dozvolu nema, alo breeeee 2x u jednom danu je napravio ozbiljne prekršaje.....
    Prilikom prelaska administrativne granice, obavezno uvesti kontrolu posedovanja vozačke dozvole.... Bar bi se malko smanjile gluposti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.