Advokat Radoičića: Može da odgovara samo za posedovanje oružja, ne vidim drugu mogućnost

Advokat Goran Petronijević, koji je punomoćnik Milana Radoičića, izjavio je u emisiji HitTvit na TV Pink da postoje dve opcije za dalje postupanje protiv njegovog klijenta.
Advokat Radoičića: Može da odgovara samo za posedovanje oružja, ne vidim drugu mogućnost
Foto: Medija centar Beograd

"Opcija A može da bude da se ne vodi nikakav postupak, a opcija B jeste da se izveštaj pošalje nadležnima, za šta može biti pokrenut postupak", rekao je on.

Petronijević je objasnio da može doći do naređenje tužilaštva, pretres, provođenje, uzimanje dalje izjave i krivična prijava.

"I iza toga, nakon procedure u tužilašto. Onda se odlučuje šta dalje. Ukoliko postupak krene, on će ići svojim tokom", kaže Petronijević.
 
Kako ističe, Radoičić može da odgovara za to što je posedovao oružje, koje se ne može koristiti u svrhu fizičkih lica.
 
"Ja ne vidim drugu mogućnost, osim te, da odgovara", rekao je Petronijević.
  • Ivan S

    03.10.2023 17:27
    Kvaka 22
    G.Petronijević je bio dobar sudija koga je jedan režim na pravdi Boga oterao u advokate,a i tu je dobar.G.Radojćića ne možemo predati lažnoj državi Kosovo ,jer je ne priznajemo,bilo bi isto kao da ga predamo g. Limancu latiničnom ili g. Banderašu.Naše tužilaštvo i policija ne mogu da izvrše istražne radnje na teritoriji Kosova,tako da ne mogu sudu prikazati dokaze, a priznanje se na sudu može poreći.Unmik koji predstavlja Kosovo nije učestvovao u istrazi,kao ni Euleks po sopstvenom priznanju.Dakle, Kvaka 22,ako antiparizeri znaju za kultnu knjigu Dzozefa Helera,po kojoj je snimljen i film.A izgleda da g.Petronijević to zna.
  • zztop

    02.10.2023 17:50
    Ovo je drugi najbolji student prava , znamo ko je prvi ... hahaha...
  • Imre

    02.10.2023 16:34
    Ni to nepije vodu,oruzje je nosio na teritoriji koja nije u nadleznosti Srbije i njenih organa za podizanje optuznice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.