Ministarka Popović brucošima: Vaša svrha u budućnosti biće da zaštitite svoju državu

Vaša svrha u budućnosti će biti da zaštitite svoju državu i da primenom prava pomognete običnom građaninu i čoveku, rekla je ministarka pravde Maja Popović obraćajući se brucošima Pravnog fakulteta.
Ministarka Popović brucošima: Vaša svrha u budućnosti biće da zaštitite svoju državu
Foto: FoNet (Ana Paunković)

Ona je poručila brucošima da nikada ne zaborave da je njihova država ispred i pored i uz njih.

Popović je istakla da je, bez obzira koliko su druge profesije tražene, duboko ubeđena da je pravo u svemu iznad svega i ispred svega zbog čega bi brucoši trebalo da budu presrećni što su upisali Pravni fakultet.
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović rekla je da je Pravni fakultet rasadnik najprstižnijih stručnjaka iz oblasti prava – advokata, tužilaca, sudija, naučnika, profesora i akademika.
 
Dodala je da je Pravni fakultet bio i ostao vodeća naučna institucija u oblasti prava i da je to moderna i kvalitetna međunarodno prepoznata visokoškolska ustanova koja neguje interdisciplinarni i komparativni pristup obrazovanju.
  • Aleks

    03.10.2023 07:57
    Čopor lajavih pasa
    Ad vocatum znači "dodati reč". Ovi palamudi pokušavaju da postanu trtomudi - da nas na silu drže svojim propovedima i da nam naređuju, da radimo za njih, a oni da budu "komunistički primači plate".
    Imamo ih za PET ovakvih država, a u pravnom pogledu smo PROPALI.
    Kad sam imao indeks 3222 na Građevinskom fakultetu u Nišu, moj cimer sa Ekonomskog je imao indeks 27500 a oni sa pravnog preko 30000.
    Čemu oni služe ?
  • ...

    03.10.2023 02:35
    "da zaštitite svoju državu i da primenom prava pomognete običnom građaninu i čoveku"

    Cekaj malo, kome sada buduci pravnici pomazu, drzavi ili obicnom gradjaninu?
  • Hm...

    02.10.2023 17:55
    Citat:"Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović rekla je da je Pravni fakultet rasadnik najprstižnijih stručnjaka iz oblasti prava – advokata, tužilaca, sudija, naučnika, profesora i akademika."

    Vidimo pošto imamo jednog najboljeg studenta svih vremena... a i ostale povezane ...Jel treba studenti da se ugledaju na njih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija