Šutanovac: Tekst u kom se navodi da se nudim za ambasadora u SAD mi je izazvao podsmeh

Predsednik Saveta za strateške politike Dragan Šutanovac rekao je da mu je tekst u kom se navodi da se nudi za ambasadora Srbije u SAD izazvao podsmeh.

Kako je naveo za TV Nova, čak i kad bi mu ta funkcija bila ponuđena, morao bi ozbiljno da porazmisli o tome.

Šutanovac je, gostujući na TV Nova, rekao da je tekst portala Nova.rs u kom se navodi da postoje glasine da je njegov odnos sa predsednikom Aleksandrom Vučićem evoluirao do toga da bi Šutanovac mogao i zvanično da bude predložen za ambasadora Srbije u Vašingtonu, zlonameran.

"Neću da reflektujem na tekst koji nije potpisan. Ne gledam TV Hepi, zato što ne uvažavam novinare koji tamo rade, a oni se čak i potpišu, i ja sad treba da reflektujem na tekst koji mi je, verujte mi, izazvao podsmeh", rekao je bivši predsednik DS-a, gostujući u jutarnjem programu TV Nova.
 
Šutanovac je dodao kako se sa specijalnim američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom nije video 2021. godine, kako se navodi u tekstu portala Nova.rs, već u maju ove godine.
 
Na direktno pitanje postoji li mogućnost da bude imenovan za ambasadora Srbije u SAD, Šutanovac je rekao da ne zna, ali da se nikada nikome nije nudio.
"Za mene možete svašta da kažete, ali da sam lažov, prevarant i da sam se ikada nudio za bilo šta… Da sedi sad Boris Tadić ovde koji je bio predsednik meni tolike godine, ili Zoran Đinđić pokojni, da ih pitate da li sam se ikada nudio za bilo koju funkciju, nisam nikada", naglasio je bivši lider demokrata.
  • Demokrata u penziji

    03.10.2023 19:41
    Pamtimo 2000-2012
    "Tekst u kom se navodi da se nudim za ambasadora u SAD mi je izazvao podsmeh.."
    - Kakva slučajnost...i meni je izazvao isto to...
  • Мопасан

    03.10.2023 18:46
    Мала маца
    Не и није, наравно да се нуди чак у данашњем гостовању, на начин 'ако поставе неког компетентног на неко место у држави то је добро'
  • H

    03.10.2023 18:36
    H
    Ja neznam ko bi tebe vise uzeo u Stranku Politiku jer isto si se izvukao bez Odgovornost i! Ali ovo je zaista borba za Sistem i da zavrsimo sa svim parazitima koji 30 godina ordiniraju nekaznjeno!!! Novo doba trazi nive ljude i zdrav Sistem u kome nema mesta niti sme biti za gore navedene!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija