Aidi Ćorović naloženo da plati 100.000 dinara zbog gađanja murala Ratka Mladića jajima

Aida Ćorović je dobila presudu Prekršajnog suda da je kriva zbog toga što je remetila javni red i mir.
Aidi Ćorović naloženo da plati 100.000 dinara zbog gađanja murala Ratka Mladića jajima
Foto: 021.rs

Presuda se odnosi na slučaj kad je u novembru 2021. godine u Beogradu gađala jajima grafit osuđenika za ratne zločine Ratka Mladića, a presudom joj se nalaže da plati kaznu od 100.000 dinara, navodi se u njenoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ona je napisala da joj je u utorak stigla presuda i da je Srbija postala "kaznionica i kazamat" za vreme vlasti Aleksandra Vučića u kojoj sve vrste kriminalaca, ubica i "ološa svake vrste" imaju svu moguću zaštitu, dok su svi ostali na margini.
"Ja sam svoj put odavno trasirala, nisam znala koliko će me koštati, ali da mogu da se vratim unazad uvek bih izabrala isti scenario", rekla je Ćorović.
 
Prema njenim rečima, pritisci je neće obeshrabriti i uplašiti, jer se oni koji te pritiske vrše više boje ljudi poput nje, nego što se ona boji njih.
 
Prvo ročiše u ovom procesu počelo je u martu 2022. godine i Ćorović je tada rekla da se ne oseća krivom i da se u obrazloženju poziva na sud navodi da je "gađala zgradu i psovala policajce".
  • Tja

    04.10.2023 16:16
    Pok...am se ja po tom sudu.
  • CK

    04.10.2023 11:01
    Bolje
    Bolje je manuti se bacanja jaja. To je kažnjivo! Sadite marihuanu to je dozvoljeno.
  • Moler

    04.10.2023 08:19
    A koliku je kaznu dobio onaj "navijač" sa kapuljačom što je izšvrljao nečiji beli zid sa likom osuđenog ratnog zločinca?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.