Vesić: Izbora će biti, opozicija da se dogovori kada

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da će vanrednih izbora biti, navodeći da je predsednik države Aleksandar Vučić rekao, ponudivši izbore, da je vlast spremna za njih.
Vesić: Izbora će biti, opozicija da se dogovori kada
Foto: 021.rs

"Treba opozicija da se dogovori kad će biti ti izbori, kao što vidite neki sad neće na izbore, a tražili su ih, neki hoće. Misle da je to švedski sto pa da mogu da biraju. Tako da, verovatno, oni treba da se dogovore, šta hoće i kako će, ja to ne znam", rekao je Vesić, koji je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, za TV Hepi.

U svakom slučaju, kako je dodao, SNS je potpuno spremna za izbore za 17. decembar, navodeći da je program opozicije "da Srbija stane".

Na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, on je rekao da ne može da ocenjuje svoj rad, već građani i stranka koja ga je delegirala.
 
"Zadovoljan sam što sam dobio priliku da radim najlepši posao na svetu. Nema ništa lepše nego da svaki dan vidite kako nešto u čemu učestvujete napreduje - izgradnja pruga, mostova. Ne samo ja što učestvujem nego, prvo, predsednik, pa vlada i svi ljudi koji rade na projektima", rakao je Vesić.
  • felix

    06.10.2023 13:54
    dragi
    opozicionari (bez ideje i programa) ne brinite ako izgubite , dobićete nove za 4 godine !
  • BGD 011

    06.10.2023 13:25
    Covek bez srama
    Ti li si onaj Goran Vesic, covek od najveceg poverenja Zorana Djindjica. Onaj Vesic sto je zajedno sa Zoranom Zivkovicem plakao onog dana ispred operacione sale Klinickog centra kad je ulizvrsen atentat na Zoran Djindjica? Kako i zasto si ti stetocino i sramoto dospeo u SNS?
  • zztop

    06.10.2023 12:01
    Ma slika govori više od njegovih reči , samouveren, stvoren za ministra kad već nemože bit gradonačelnik bgd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija