Pucnjava u Obrenovcu: Radnik obezbeđenja kluba pogođen sa pet metaka

U pucnjavi koja se prošle noći dogodila ispred jedne diskoteke u Obrenovcu teško je ranjen jedan muškarac.
Pucnjava u Obrenovcu: Radnik obezbeđenja kluba pogođen sa pet metaka
Foto: 021.rs (arhiva)
Kako Nova.rs nezvanično saznaje, beogradska policija je uhapsila osumnjičenog za pucnjavu.

Ranjen je 32-godišnji radnik obezbeđenja diskoteke ispred koje se dogodio napad. 

On je, prema nezvaničnim informacijama, pogođen sa pet metaka i prebačen je u Urgentni centar u Beogradu.
 
Prema nezvaničnim informacijama, pogođen je u kuk i noge i u teškom je stanju.
  • Danilo

    10.10.2023 08:40
    Kratki postupak
    Ko ubije coveka ovako, nista sudjenje... vesanje ili metak u celo.
  • @@Neko

    08.10.2023 16:22
    U 21. veku, "kada su za sav civilizovani svet ratovi bili prošlost", SAD, Britanija i neki njihovi NATO saveznici su izvršili invazije i okupacije Avganistana, Iraka gde su pod dokazano potpuno lažnim optužbama pobili više od milion ljudi, Sirije, Libije, Jemena, finansirali i naoružavali ukrajinske neonaciste koji su oružjem oteli vlast i započeli pogrom nad ruskom manjinom što je na kraju dovelo i do vojnog odgovora Rusije, da nabrojimo samo ove veće, a da ne pominjemo što su u isto vreme na tom "pragu" izjavljivali kako je 500.000 mrtve iračke dece opravdano.
    U pravu ste, kada svet posmatrate isključivo crno-belo i kroz prizmu koja vama odgovara zaista su za "civilizovan svet ratovi bili prošlost", a ako izaberemo druge odmah i momentalno će zavladati utopija i kriminal i zločini bi potpuno nestali. Žalosno je i krajnje obeshrabrujuće što ste osoba koja je punoletna, sa takvim građanima nikada ovde ne može biti bolje.
  • @Neko

    08.10.2023 14:33
    U pravu ste. Da se neki nisu polakomili na dve crvene sada se ovakve stvari sigurno ne bi dešavale i mi, kao i sav ostali svet, ne bismo znali za kriminal i zločine. Da dodam, ovo je nasledje 90-ih, kada smo mi ratovali i to na pragu 21. veka kada su za sav civilizovani svet ratovi bili prošlost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija