Preminuo radnik obezbeđenja kluba na kog je pucano

Radnik obezbeđenja noćnog kluba u Obrenovcu preminuo je u Urgentnom centru, uprkos naporima lekara.
Preminuo radnik obezbeđenja kluba na kog je pucano
Foto: 021.rs
On je podlegao povredama koje je zadobio iz vatrenog oružja, piše nova.rs.
Prvo je došlo do svađe a potom i do tuče u diskoteci, pa je reagovalo obezbeđenje i izbacilo napolje grupu mladića koji su izazivali incidente.
Jedan od izbačenih je potom ispalio pet hitaca u radnika obezbeđenja i potom pobegao.
 
Jedan 22-godišnjak iz Obrenovca je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je učestovao u pucnjavi.
 
Policija traga za još trojicom učesnika u tuči.
  • Jogi Letač

    08.10.2023 17:03
    @Dušan, bolje se ti obavesti kako je došlo do toga da sada mnogi imaju razno automatsko oružije, bombe i zolje po kućama. Rat devedesetih su zakuvali mentori ovih današnjih. Oni su takođe i stvorili klimu u društu, šta me briga, niko mi ništa ne može. A mi kojima se stanje u društvu ne sviđa, možemo se sarkastično (izguglaj šta znači sarkastično) pitati zar nije akcija uspela. Nama ne trebaju nikakvi tutori, umemo sami da saberemo 2 i 2.
  • Kamiondžija

    08.10.2023 16:16
    @Dušan
    Ha,ha,ha,....neko se našao prozvan? Neka, neka. Samo ti vredno radi tj.brani voljenog za platu koju smo ti mi zaradili. Nećeš još dugo.
  • Nedostatak vaspitanj

    08.10.2023 16:14
    Nisam ni ja ljubitelj "Velikog Vođe Koji Sedi Na Ekranu", ali valjda u životu ima neka lična odgovornost.
    Odrastao sam u deceniji kada je bio rat, sankcije, divljaci, mafija, kriminal, šverc, beznađe i ostalo... Pa ni ja ni prijatelji nismo postali ovakvi. Oduzimači života.

    Vlast je kriva još kako, i to odavno, ne samo sadašnja.
    Ali razočaruje nedostatak vaspitanja, koje nije posao ni vlasti ni škole.
    Spada u ličnu odgovornost roditelja, koji je jedini zadužen da vaspitava dete. Bez obzira što je u modernom dobu sve prebačeno na neke institucije, stručnjake i državu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija