Uhapšen muškarac na Kosovu kog preko Interpola traži Srbija

Državljanin Srbije je uhapšen je danas na Kosovu po poternici Interpola koju su raspisale vlasti Republike Srbije, saopšteno je iz Kosovske policije.
Uhapšen muškarac na Kosovu kog preko Interpola traži Srbija
Foto: Beta/AP

Kako prenosi KoSSev, u saopštenju se ne navodi za koje se tačno krivično delo tragalo za ovim muškarcem, kao ni gde je on na Kosovu uhapšen.

Navodi se samo to da je njemu odmah određeno zadržavanje do 48 sati, te da će ostale mere biti preduzete prema procedurama u ovakvim slučajevima, koje takođe nisu objasnili.

Precizirali su iz KP da je hapšenje sprovela Jedinica za odbegla lica (FAST Kosovo), a koja, kako kažu, deluje u okviru Direkcije za međunarodnu saradnju u oblasti sprovođenja zakona (ILECU).
 
Inače, kosovske vlasti su i prošlog meseca, takođe na osnovu Interpolove poternice koju su raspisale srpske vlasti, uhapsile državljanina Srbije.
  • zztop

    10.10.2023 19:01
    Treba učiti od boljih ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija