Zelenović: Najbolje rešenje da organizatori protesta izađu na izbore u jednoj koloni

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović izjavio je večeras da njegova partija veruje da je najbolje rešenje da opozicija koja organizuje proteste izađe na izbore u jednoj koloni.
Zelenović: Najbolje rešenje da organizatori protesta izađu na izbore u jednoj koloni
Foto: 021.rs

"Dogovori o izlasku na izbore treba da se dogode ovog meseca i potrebno je da svi zajedno uđemo u izbornu kampanju", ocenio je Zelenović.

Bivši gradonačelnik Šapca je izjavio da je, prema predračunu, danas otvoreni put Ruma - Šabac trebalo da košta 90 miliona evra.
 
"Niko ne zna kako se došlo do cene od 270 ili 280 miliona evra", izjavio je Zelenović.
Poslanik Narodnog pokreta Srbije Borislav Novaković nagovestio je večeras da bi opozicija koja organizuje skupove  "Srbija protiv nasilja" u narednih nedelju dana mogla da dogovori sve elemente kampanje.
 
"Mislim da će ova nedelja pojednostaviti situaciju i da ćemo mnoge dileme raščistiti", izjavio je Novaković.
 
On je rekao da više argumenata govore u prilog tome da opozicija izađe u jednoj koloni na izbore i da ti argumenti imaju "veću specifičnu težinu".
 
"Pitanje da li se ide u jednoj ili više kolona je analitičko pitanje koje treba hladne glave razmotriti", ocenio je Novaković. 
  • Opozicionista

    15.10.2023 09:44
    Komentari su varijacije na temu "svi su isti". Znači, ovu vest rade botovi koji dobijaju mortadelu, parizer-botovi imaju odobrenje da pišu jedino "svaka čast Vučiću". Džabe vam i jedno i drugo, gotovo je, tražite drugi posao. Ako uopšte znate nešto da radite...
  • zgađen

    15.10.2023 06:29
    Lud, zbunjen, loš, još gori
    Podsmeh i cinizam u komentarima. Kakve su pozicija i opozicija, takvi su i birači.
  • andrija

    15.10.2023 05:42
    Eto to su...
    opcije i predlozi opozicije .... ovde i slepima i gluvima je jasno da pobedjuje SNS...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija