Đaci iz Srbije napadnuti na ekskurziji u Veneciji, nema teže povređenih

Grupa učenika iz Srbije, koja boravi na ekskurziji u Veneciji, sinoć je bila napadnuta.
Đaci iz Srbije napadnuti na ekskurziji u Veneciji, nema teže povređenih
Foto: 021.rs
U pitanju je Zubotehnička škola iz Beograda čiji su đaci na ekskurziji u Veneciji. 
Povodom ovog događaja, italijanska policija je još na terenu, istraga je u toku. 
Kako RTS javlja, grupa Albanaca napala je učenike, dok su đaci na plaži ispred hotela u Lido di Jezolu slušali muziku. Grupa Albanaca najpre je đake gađala staklenim flašama, a onda su počeli da ih jure. Jedan učenik zadobio je povrede glave i njemu je ukazana medicinska pomoć.
 
Kako je ranije objavio RTS, jedan dečak zadobio je povrede glave, a Novosti pišu da je zadobio udarac staklenom flašom, te je bio na ušivanju.
 
U napadu, kako je za Nova.rs potvrđeno u školi, nema teže povređenih. Grupa učenika će nastaviti ekskurziju po planu, a sutra bi trebalo da se vrate kućama.
 
Istraga je u toku.
"Učenici su dobro, nema teže povređenih u napadu. Mi smo u kontaktu sa razrednim starešinom i Ministarstvom prosvete, a odlučeno je da se ekskurzija nastavi po planu. U pitanju su učenici četvrog razreda srednje škole i srećom svi su dobro", rekli su za Nova.rs iz Zubotehničke škole u Beogradu.
 
Kako su rekli, trenutno nemaju informacije o tome da li je neko zbog ovog napada priveden.
  • av

    16.10.2023 14:14
    Kao lagani vikend u NS-u. Da ih nisu Albanci napali niko ne bi ni otvarao vest
  • Srba

    16.10.2023 14:14
    A gde je bio.nas konzul? Ambasador i svi ostali? Da je to bilo koja druga drzava, poslali bi trenutno kompletan diplmatski kor i helikopter bi poslali da zastite svoje drzavljane...
  • 9

    16.10.2023 13:14
    Zloća
    Umesto da kući jedu majonez i parizer oni se baškaju i sunčaju na trulom zapadu. NJEGOVA je ruka upravila osvetnike da ih izvede na pravi put sa tog trulog zapada . Jel' lepo govorio na ekskurzije samo u Trebinje i Banja Luku da pomažete medi , a ne tamo da troškarite i pomažete EU . Eventualno kod Palme da vidite žirafana mada on nije zemara .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija