Leci protiv opozicionih poslanika Milivojevića i Jovanovića u poštanskim sandučićima

U poštanskim sandučićima solitera u Preševskoj 61 na Zvezdari ubačeni su leci protiv opozicionih poslanika Srđana Milivojevića i Aleksandra Jovanovića, sa napisom "Zlikovci po ugovoru".
Leci protiv opozicionih poslanika Milivojevića i Jovanovića u poštanskim sandučićima
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)

Organizacija Ekološki ustanak osudila je ovo kao "SNS predizbornu mašineriju, koja štampanjem takvih letaka, uvredama i lažima, targetira političke protivnike".

"Sramno je da ne možete na drugačiji način da se suprotstavite ispravnim i pravednim ljudima“, poručio je Ekološki ustanak vladajućoj stranci.
Leci su obostrani, ištampani na kvalitetnom papiru u boji, a sadrže uvredljive ocene i poruke.
 
Na njima se nalaze fotografije poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića i poslanika Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića.
 
Ispod fotografije Milivojevića stoji napisano "Srđan Milivojević-svinjar“ , a za u tekstu mu se pripisuje da je "kao strani plaćenik bio je jedan od osnivača Otpora u Srbiji, organizacije koje je širom sveta poznata po nasilnim smenama vlasti pod uticajem stranog faktora“.
 
Autori letka Milivojevića pišu da je "poznat je i po izdajničkim akcijama za vreme NATO agresije“, te da i danas radi "u režiji stranih agentura“.
 
Na letku posvećenom poslaniku i čelniku Ekološkog ustanka Aleksandru Jovanoviću Ćuti pripisuje se da je "zaštitinik interesa krupnog kapitala i stranih službi“ i da "pokušava da ugroziti ugled Srbije izazivanjem masovnih protesta i nereda i da pod lažnim plaštom ekoloških akcija, pokušava da olakša put stranim službama kako bi krupni kapital preuzeo upravljanje Srbijom“.
 
Nedavno su, u istom soliteru bili ostavljeni i leci sa uvredljivim porukama na račun lidera pokreta "Srbija centar" Zdravka Ponoša.
  • Fića

    22.10.2023 11:29
    "Leci po glavi stanovnika"
    Da li je Srbija već ušla u "Noć dugih noževa"...?!
    SS odredi, crne košulje i crne majice...?!
    Da li nam se "crno piše" ili je već, napisano i nacrtano "3 na čelu", "ako ne budemo kao ONI"...?!
    Opet, nam se sprema ili je već, spreman, neki novi "Lelek Sebra"...?!
    Pravda za Srbiju.
    Srbijo izdrži, jer nema ti pomoči od ljudi, kad neljudi tobom ovladaju...!!!
    Živela slobodna Srbija.
  • zgađen

    21.10.2023 21:26
    NapreDNO, jaDNO, beDNO
    Ove letke u vezi "zlikovaca po ugovoru" naručili su, platili i podelili ološi po ugovoru, bez savesti i poštenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija