Lutovac: Postignut načelan sporazum o listi za parlamentarne izbore

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je da je postignut načelan sporazum opozicije o jedinstvenoj listi.
Naveo je da je potreban i dogovor o listama za druge nivoe.

Lutovac je rekao da je postignut dogovor za izbore na parlamentarnom nivou, ali da sada treba razgovarati o listi za Vojvodinu, listi za Beograd i lokalnim listama.

On je naveo da je stav DS da o tome ne treba da govore lideri stranaka u centrali nego oni koji su u lokalnoj skupštini, kao i da smatra da njihova međusobna komunikacija treba da dovede do dogovora na drugim nivoima.
  • felix

    27.10.2023 06:40
    e
    sad nam je lakše , harizmatični lutovac je rekao svoje .... hehe
    mi moramo ipak objasniti zgubidanima !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.