Dogovoren zajednički nastup na izborima opozicije okupljene oko protesta

Opozicione stranke i pokreti okupljeni oko protesta Srbija protiv nasilja postigli su dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim vanrednim izborima.
Dogovoren zajednički nastup na izborima opozicije okupljene oko protesta
Foto: 021.rs
Predstavnici tog dela opozicije trebalo bi da sutra ispred Skupštine Srbije objave detalje dogovora. 
Poslanica Zeleno-levog fronta u Skupštini Srbije Biljana Đorđević izjavila je večeras da opozicione stranke i pokreti koji su dogovorili zajednički izlazak na vanredne parlamentarne i beogradske izbore, najavljene za 17. decembar, još pregovaraju o zajedničkom učešću na pokrajinskim izborima.
Ona je ocenila da je kampanja za predstojeće izbore već počela, a da su izborni uslovi sada gori nego prethodnih godina.
 
"Mi moramo da se borimo za te uslove, ali zapravo se pokazuje da se nećemo izboriti samo traženjem, pogotovo od međunarodne zajednice ili evroparlamentaraca", navela je Đorđević.
 
Dodala je da je birački spisak uvek jedna od tema u vezi izbornih uslova ali i ocenila da je najvažnija situacija sa medijima, sa manjkom medijskog pluralizma, zloupotrebom javnih resursa i funkcionerskom kampanjom.
  • 333

    28.10.2023 19:18
    Slučajno???
    Začuđujuće mali broj komentara.
  • ...

    27.10.2023 16:00
    @Ccc
    "Ovi su bar smenljivi, narode, prst na čelo!"

    Konacno neko realan.
  • Glas naroda

    27.10.2023 13:34
    LEGITIMITET
    Hocemo da se na izborima omoguci glasanje o LEGITIMITETU cele Liste! Dakle i pozicije i opozicije, da ih izmerimo koliko su oni stvarno zastupljeni u narodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija