Sledeće godine počinje naplata putarine na magistralnim putevima za kamione

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je da će sledeće godine početi da se naplaćuje putarina na magistralnim putevima za kamione.
Sledeće godine počinje naplata putarine na magistralnim putevima za kamione
Foto: 021.rs
To će važiti za kamione teže od 7,5 tona.
"Vršićemo naplatu na frekventnim putevima samo za teške kamione i merićemo u asfaltu osovinsko opterećenje, kako bismo zaštitili lokalne puteve", rekao je Vesić.
On je napomeno da je reč o kamionima koji često uništavaju lokalne puteve.
  • Sloboda uma

    29.10.2023 04:04
    Placace mali preduzetnici...ovi sto sto voze pretovareni podmitice lokalne nacelnike kao i do sad plus izdace im se dozvola za prolazak i reseno.
  • Darko Dragičević

    29.10.2023 00:05
    Darko
    Pa ti Boki nemoj ujutru ići u radnju,biće prazna,taj što te usporava i smeta ti,nije na putu da te zajebava nego da ti obezbedi normalan život.Ne nosi vazduh.
  • Zos

    28.10.2023 14:58
    Most Slobode
    A mogu li teški kamioni da voze preko mosta Slobode u Novom Sadu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija