Velimira Ilića ugrizla zmija: Oglasio se i ispričao kako je do toga došlo

Lidera Nove Srbije Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija.
Prema poznatim informacijama, komšije su ga, nakon ujeda zmije, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove zdravstvene ustanove.
"Velimir Ilić je nakon ujeda zmije primio serum. Danas mu je već bilo bolje, pa je otpušten na kućno lečenje", kaže izvor Nova.rs iz Opšte bolnice Čačak.
Velimir Ilić oglasio se nakon što ga je juče ujela zmija. U izjavi za Nova.rs Ilić kaže da se sada oseća dobro, a da se incident desio u njegovom voćnjaku, kada je orezivao šljivu.
 
"Dobro sam, brzo smo stigli u bolnicu. Tamo sam primio serum i prenoćio. Pustili su me danas jer se dobro osećam. To se desilo u mom voćnjaku, dole prema šumi. Seljaci su tarupirali zemlju, pa su zmije bežale. Rezali smo zaperke na šljivama, a trup je radio u blizini", priča Ilić za Nova.rs.
 
Smatra da je zmija bežala od te poljoprivredne mašine.
 
"Imajući u vidu da trup seče travu pretpostavljam da se uplašila. Onda je pobegla prema drvetu", priča Ilić.
 
Kada je pružio ruku da odseče žbun došlo je do ujeda.
 
"Na svu sreću stigao sam brzo u bolnicu. Bila je jedna iskusna doktorka Čeković i odmah preduzela sve mere. Prenoćio sam u Opštoj bolnici Čačak, imam mali otok, ali se dobro osećam", zaključio je Ilić.
 
Inače, ovaj slučaj se dogodio u selu Kačulice gde Ilićeva ćerka ima Dom za stare.
  • Branko

    31.10.2023 06:57
    Zmija
    Šta je sa zmijom,jel preživela i koja je vrsta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija