Milivojević: Ovi izbori su ili Srbija ili mafija

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim".
"Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata. Građane Srbije zanima samo da bude pobeđen mafijaški režim Aleksandra Vučića i to je prioritetni zadatak ove liste koja će se zvati 'Srbija protiv nasilja'", rekao je Milivojević za list Nova.
On je naveo da u tom bloku nema nikakvih nesporazuma.
"Apsolutno smo saglasni da moramo da pobedimo mafiju na izborima. Ovo su izbori 'ili Srbija ili mafija'", naglasio je Milivojević.
 
Na pitanje veruje li u pobedn te liste u Beogradu, on je naveo da veruje da će napraviti dobar rezultat u mnogim gradovima, ne samo u Beogradu.
 
"Učinićemo sve što je u našoj moći da imamo najbolji mogući rezultat na parlamentarnim izborima, da imamo jednu ozbiljnu parlamentarnu grupu ljudi s velikim brojem mandata, koja će biti ozbiljna alternativa mafiji", rekao je Milivojević.
  • Bata

    02.11.2023 15:35
    Bojkot
    Samo bojkot izbora može da sruši Vučića.
  • Daewoo

    30.10.2023 17:32
    Sta mora bice
    Bravo kolega,da docekamo da ministar poljoprivrede, postane najzad sa poljoprivrednim fakultetom, ako nije kasno.Posto svi gaje kucice i macke.
  • Opozicija

    30.10.2023 14:34
    Odgovor
    Ta glavna osoba koja je navodno trebala da nas spase je sama sebe odvela u smrt cim je otišla sa Legijom na dogovor,a pre toga na dogovor sa Milosevicem,pitajte Vesnu Pesic zena je zivi svedok ispričala je to vise puta,nas narod je kratkog pamćenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.