Jedan od direktora u Telekomu priznao krivicu za incident na košarkaškoj utakmici Zvezde i Partizana

Jedan od direktora u kompaniji Telekom Srbija, D.M. potpisao je sa Višim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivičnog dela, rečeno je u tom tužilaštvu.
Jedan od direktora u Telekomu priznao krivicu za incident na košarkaškoj utakmici Zvezde i Partizana
Foto: 021.rs
On je sporazumom priznao izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, a izrečena mu je uslovna kazna zatvora u trajanju od tri meseca, sa rokom provere od godinu dana, piše Danas
Kažnjen je i sa 300.000 dinara, kao i jednogodišnjom zabranom prisustva košarkaškim utakmicama Crvene zvezde.
Incident se dogodio 18. juna ove godine, a on je sa tužilaštvom potpisao sporazum svega tri dana kasnije. Viši sud u Beogradu je ovaj sporazum potvrdio presudom 14. jula.
 
U pitanju je bila treća utakmica finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, koja je počela sa trideset minuta zakašnjenja zbog incidenata u kojima su učestvovali navijači. Kako su pokazali snimci koji su objavljivani na društenim mrežama, više ljudi je sa stolicama u rukama krenulo ka delu terena gde su se nalazili košarkaši Partizana. 
 
O incidentu se tom prilikom oglasio i Košarkaški klub Crvena zvezda, koji je bio domaćin utakmice, navodeći da imaju saznanja da su za incidente odgovorne osobe koje nemaju nikakve veze sa ovom klubom.
  • Zakon

    31.10.2023 07:25
    Ne stoji niko iza njega nego su nam loši zakoni. Predlog izmene zakona i način da se napuni budžet ove drzave- za ovakve kazna milion evra da se plaća na rate. Po džepu najviše boli a ne da još ide u zatvor i troši budžet. Nama su novčane kazne jako male a to daje ljudima slobodu da rade šta hoće. E pa neće da može.
  • S56

    31.10.2023 06:06
    Sve se uklapa
    Kakav tigar, takvi i direktori.
  • Timko

    31.10.2023 01:29
    Da se to desilo u nekoj normalnoj zemlji dobio bi odmah otkaz ili bi sam podneo ostavku i nikada više ne imao priliku da radi u nekoj državnoj instituciji ili državnom preduzeću, međutim njemu se neće ništa desiti, možda neka usmena opomena. Iza njega stoji konzorcijum AV&AV koji štiti sve takve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".