Novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje dostupan na sajtu EPS-a

Domaćinstva i mali kupci električne energije na garantovanom snabdevanju moći će od danas na sajtu EPS-a da koriste novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje Uvid u račun.
Novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje dostupan na sajtu EPS-a
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju EPS-a, domaćinstva i mali kupci sada će imati brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju mesečnog zaduženja, pre štampanja i distribucije uobičajenom poštom.

Sajt možete da pogledate na OVOM LINKU.
Dodatne funkcije portala omogućavaju uvid u arhivu računa i uplata iz prethodne tri godine, kao i detaljan pregled potrošnje po zonama i tarifama. Samo korišćenje portala biće jednostavno, kao i proces registracije i prijave.
Korisnici portala će moći bezbedno i brzo elektronski da plate račun bez odlaska u poslovnice platnih institucija, i to putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard.
 
Novina je i da će korisnici portala preko jednog naloga moći da pregledaju i elektronski plate račune za više mernih mesta u različitim regionalnim područjima Srbije.
 
Aktiviranjem portala sa radom će prestati dosadašnji regionalni portali, a njihovi korisnici će registracijom na novi portal dobiti pristup tehnički unapređenoj verziji sa novim funkcijama.
 
Do kraja godine biće dostupna i mogućnost podnošenja prigovora na račun (reklamacije). U narednoj fazi digitalizacije, koja je planirana za početak 2024. godine, Elektroprivreda Srbije aktiviraće i mobilnu aplikaciju Uvid u račun.
  • Dragan

    02.11.2023 06:39
    provizija kod uplate
    Obratite pažnju na iznos provizije prilikom ako želite da uplatite preko portala!
    Piše 28,00 din.
  • Gari

    01.11.2023 11:16
    Je li moze obrazac na latinici, za nas koji ne znamo cirilicu, a imamo para za skupu struju?
  • Portal fail

    01.11.2023 09:57
    Ostajemo u dimenziji X
    Portal ne radi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija