VIDEO: Vladimir Štimac uz spot objavio da učestvuje na beogradskim izborima na listi koalicije NADA

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac objavio je danas na mreži X da će učestvovati na beogradskim izborima.
Štimac će na izborima učestvovati kao nestranačka ličnost, na listi Koalicije NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije.
Nije odlučeno da li će Štimac biti kandidat za gradonačelnika, navodi N1.
"Odlučio sam. Igram za svoj grad!", napisao je Štimac, uz kratki spot na kom su kadrovi Beograda, jedno od njegovih "zakucavanja" i poruka "Igra počinje".
 
 
"Ako budem ušao u politiku, to neće biti zbog novca, jer imam od čega da živim. Ne želim da ljudi budu uplašeni, želim da mogu da kažu šta žele", naveo je Štimac. 
  • Kuku lele

    01.11.2023 17:51
    To je ta nestranacka licnost? Patriota? Pa gde si Stimac bio da podrzis borbu protiv nasilja na ulicama? Nego samo da zastitis svoj interes. Bravo!
  • Ccc

    01.11.2023 17:30
    Još jedan koji odvlači glasove, pandan Belom Preletačeviću
  • Dve rečenice

    01.11.2023 17:04
    Padež
    Ovaj jedva sastavi dve prostoproširene da izloži lični problem sa snsovskom firmom sa kojom je u sukobu, a hoće da zastupa građane prestonice?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija