Muškarac u Novom Pazaru pretučen, pa uhapšen zbog raspirivanja mržnje

Novopazarska policija uhapsila je dvojicu muškaraca zbog zlostavljanja i mučenja i jednog muškarca koji se sumnjiči za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
Muškarac u Novom Pazaru pretučen, pa uhapšen zbog raspirivanja mržnje
Foto: 021.rs
Uhapšeni su N. M. i I. M. iz Novog Pazara koji se sumnjiče da su u jednom ugostiteljskom objektu pretukli sugrađanina E. B, što je Više tužilaštvo u Novom Pazaru kvalifikovalo kao zlostavljanje i mučenje i njima je određeno zadržavanje do 48 sati. 
Zadržavanje do 48 sati određeno je i E. B. po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, koji se sumnjiči da je objavom na društvenoj mreži izgovarao reči i pokazivao gestove koji se mogu tumačiti kao izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
Kako piše Nova.rs u Novom Pazaru je zabeležen uznemirujući incident kada je grupa muškaraca napala poznatog lokalnog tiktokera E. B. Incident, koji se dogodio u kafiću u ulici Relje Krilatice u ovom gradu, brzo je privukao pažnju javnosti nakon što se snimak napada počeo širiti gradom.
 
Prema dostupnim informacijama, mladić je postao meta napada nakon objavljivanja videa na Tiktoku u kojem je izneo uvrede na račun četnika, uz prikazivanje albanskog orla.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.