Tadić prihvata da bude na izbornoj listi "Srbija protiv nasilja", ali uz uslove

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić saopštio je da ta partija prihvata ponudu da bude deo izborne liste "Srbija protiv nasilja".
Kako je Tadić rekao, njegova stranka je spremna da već danas potpiše koalicioni spozum.
Kako je naveo u pisanoj izjavi, "stavljajući iznad svega opšti interes, pristaje i na minimalna dva do tri prolazna mesta, kao i na određeni broj mesta iznad projektovane prolazne granice, bez obzira na to što sva istraživanja pokazuju da naša stranka ima samo jedan do dva odsto manje podrške od stranaka kojima je namenjen daleko veći broj prolaznih mesta na ovoj listi".
Tadić je naveo da SDS prihvata da pod "navedenim minimumom uslova" bude deo ove liste, "jer sve drugo ne bi ni bio poziv na saradnju, već samo izgovor za pogubnu podelu opozicije i stavljanje ličnih odnosa i interesa iznad interesa koji se tiču svih građana Srbije". 
  • Voki

    04.11.2023 21:18
    Ko
    Tadica treba obavezno prihvatiti. Dobar je nije prelivoda, ima iskustva moze samo pomoci bilo kojoj stranci.
  • Jimi

    02.11.2023 23:00
    On je gospodin i to ne odgovara Srbiji ipak je to Balkán
  • Ana

    02.11.2023 20:44
    Boris
    Tadić je pošten čovek,za razliku od 95 pošto političara,i zato ima moju podršku.Pored toga ima veliko iskustvo,koje svakome može da koristi.Zna svoje greške,i sigurno ih kao pošten političar neće ponoviti.Napred Tadiću

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.