Iz SNS prešao u Zavetnike, pa se vratio među naprednjake

Dosadašnji poslanik u Narodnoj skupštini Dragan Nikolić prešao je u redove Srpske napredne stranke (SNS).
Na taj način poslanik Nikolić obrnuo je pun krug, s obzirom na to da je pre stupanja u redove Zavetnika bio član vladajuće stranke i njihov predstavnik u parlamentu od 2016. do 2020. godine, prenosi Nova.rs.
Njegov povratak s "pozajmice" koja je trajala otprilike polovinu poslaničkog mandata, koliko je proveo u redovima zavetnika, pozdravio je formalni predsednik SNS Miloš Vučević.
 
Ova informacija objavljena je na sajtu SNS.
"Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poželeo je dobrodošlicu Draganu Nikoliću u Srpsku naprednu stranku", navodi se u kratkom saopštenju SNS.
 
 
Nikolić je inače ranije već bio član SNS, da bi onda prešao u redove Zavetnika, u kojima je bio narodni poslanik u poslednjem sazivu parlamenta.
 
U februaru ove godine predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić rekao je da je Nikolić prešao u redove ove stranke, ali je to Nikolić odmah demantovao.
 
"Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je na današnjoj konferenciji za štampu izjavio da je, između ostalih, njihovoj stranci pristupio i poslanik Dragan Nikolić. Imajući u vidu da ne postoji nijedan drugi Dragan Nikolić u ovoj Skupštini osim mene, demantujem to što je on izjavio i tražim od njega hitno izvinjenje", rekao je Nikolić tada konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.
  • Biba

    03.11.2023 07:21
    Kao, ima neke razlike?
  • Pera

    03.11.2023 07:14
    Bolje glasajte direktno za SNS ako ste mislili za Zavetnike i Dveri.
  • Zamenik zamenika

    03.11.2023 06:53
    Pa za one koji ne znaju i Milica zavetnica koju zovu Vučićeva zavetnica je bivša radikalka kao i njen i muž tata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.