Vučić o ostavci Vulina: Razumem njegovu reakciju, postojali su pritisci, nikada nije bio ruski agent

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da razume reakciju Aleksandra Vulina koji je podneo ostavku na mesto direktora Bezbednosno-informativne agencije.
Vučić o ostavci Vulina: Razumem njegovu reakciju, postojali su pritisci, nikada nije bio ruski agent
Foto: FoNet/AP
Dodao je da je od prvog dana kada je došao na tu funkciju bilo pritisaka.
"Aleksandar Vulin mi je i drug i neko sa kim sam proveo mnogo vremena. Razumem njegovu reakciju. Nije otišla njegova glava, ili niti šta slično. Postojali su pritisci od početka, od kada je on došao na dužnost. Od prvog dana je to postojalo, ali mi to nismo menjali, ali on odlično zna kako se to kreće, kakve su posledice bile i kakve bi posledice mogle da budu", rekao je Vučić.
On je na televiziji Pink izrazio zahvalnost Vulinu na doprinosu u očuvanju bezbednosti Srbije i tome što je Srbija samostalna i nezavisna.
 
Kako je rekao, raduje se saradnji sa njim i u budućnosti.
 
Vučić je rekao da Aleksandar Vulin nije ničiji agent, te da nije ni agent Ruske Federacije.
 
"Aleksandar Vulin nikada nije bio ruski agent. Da li je više voleo Rusiju od SAD, Engleza ili Nemaca, nema sumnje, on se time ponosi, ali da je radio za nekog drugog osim za Srbiju, reč je o notornoj laži", poručio je Vučić. 

Komentari 22

  • Posledice pritisaka?

    04.11.2023 12:47
    Samostalnost, nezavisnost ?
    O čemu priča ovaj ? Kaže da je smenio Vulina kao posledica pritisaka iz Američke ambasade ? A onda kaže da je Srbija samostalna i nezavisna ? Oterajmo Vučića plašljivka što pre, kako bi Srbija postala samostalna i nezavisna zemlja ! Svi na izbore 17. decembra !
  • Jama

    04.11.2023 12:00
    Veruj mi na reč, nisam ruski agent.
  • Imre

    04.11.2023 08:56
    Nije ruski agent! Ajooj koje lupetanje!Prisluškivao ruske opozicione lidere u Beogradu i sve to nosio u Moskvu na noge šefovima.I pokušao sa njima u dogovoru da u banjskoj isprovocira sukob sa NATO.Jedino mi nije jasno kada toliko ne voli zapad zašto je primio pare od tetke iz Kanade?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija