Glišić: Kampanja za izbore počela prljavo da ne može prljavije

Predsednik Izvršnog odbora SSNS Darko Glišić ocenio je da je kampanja za predstojeće izbore 17. decembra počela prljavo da ne može prljavije.
U razgovoru o izborima za Kurir, Glišić je, upitan o koaliciji sa SPS-om, rekao da o postizbornim koalicijama mogu da pričaju posle izbora.
"Možda SPS izabere saradnju sa nekom drugom strankom. Neka nas prvo birači sve ocene, pa ćemo videti ko je položio, a ko pao na ispitu", rekao je Glišić.
On je naveo da su u rekordnom roku prikupili gotovo 100.000 potpisa i predali listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".
 
"U nikad kraćem vremenskom periodu nikad veći broj potpisa podrške. Ovaj podatak pokazuje da su ljudi shvatili ozbiljnost ovih izbora i da im je jasno kakva se opasnost nadvila nad Srbijom", rekao je Glišić.
  • felix

    06.11.2023 08:15
    @vera
    draga vera , da li ćutati i dozvoliti da misle da si glup ili progovoriti (napisati) otklonivši svaku sumnju !
  • Moj grad

    05.11.2023 13:16
    Istina
    Tako je Glišiću, nakopon si rekao istinu. Ova kampanja vam je naprljavija do sada. Sram vas bilo!!!
  • Вера

    05.11.2023 10:08
    Имају електронске податке грађана после пописа становништва ,ти и не знаш да си дао глас

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija