Tadićev SDS, Radulovićev Dosta je bilo i pokret "Otete bebe" zajedno izlaze na izbore

Socijaldemokratska stranka (SDS), na čijem je čelu Boris Tadić, Dosta je bilo (DJB) i pokret "Otete bebe" izaći će zajedno na izbore 17. decembra.
Tadićev SDS, Radulovićev Dosta je bilo i pokret "Otete bebe" zajedno izlaze na izbore
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
"Stranka Dosta je bilo donela je odluku da izađe na izbore u koaliciji sa SDS i sa pokretom Otete bebe", izjavio je na konferenciji za medije Saša Radulović (DJB). 
Rekao je da je na ovim izborima glavno pitanje Kosovo i Metohija i da je centralno pitanje oko kog se dele stranke pitanje Francusko-nemačkog sporazuma.
Rekao je i da je i ranije govorio da su za DJB jedino prihvatljive koalicije koje odbacuju Francusko-nemački sporazum i koje su  protiv sancija Rusiji. 
 
"To su jedina dva uslova koje smo imali za saradnju sa bilo kojom strankom", naveo je Radulović.
 
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić je rekao da su otvoreni i za druge stranke, sindikate ili grupe građana koje žele da im se priključe. On je rekao da će Duško Vujošević predvoditi listu na beogradskim izborima, a da će ime liste biti saopšteno na zajedničkoj konferenciji za novinare SDS i DJB danas ili sutra.
  • vojvoda

    07.11.2023 11:52
    mig 21
    nasla krpa zakrpu
  • @Citalac

    07.11.2023 10:33
    Jel mogu ja kao tvoj sunarodnik da te zamolim da prestaneš sa tim botovanjem?
    Znam da sam ja niko i ništa, ali te molim, molim te ko Boga.
    Pa zar ne misilte da je dosta, aman?
    Posle dvanaest godina vlasti vi nemate ništa drugo da ponudite, već da jeftinim forama obmanjujete građane i da im poručujete da oni ne treba da se mešaju u svoj život?
    Aj molim te prestani. Evo kad te molim.
  • versus

    06.11.2023 15:17
    Radulović je pred svake izbore pravio koalicije protiv kojih su mu bili i članovi i simpatizeri, pokazujući tako svoje pravo autokratsko lice, čime je, od izbora do izbora, sve više i više ljudi uspešno odbijao od DJB i posledično osvajao sve manje i manje glasova, da bi se sveo na statističku grešku.

    Slučajno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.