Prelević: Budućeg direktora BIA očekuju zle naredbe, Vulin se srećno izvukao

Advokat Božo Prelević izjavio je da na čelu BIA umesto Aleksandra Vulina vidi predsednika države Aleksandra Vučića.
"Njega vidim i na čelu svih drugih institucija, glavnih urednika u medijima, državnih agencija, bolnica i škola. Njega vidim, nažalost, i u krugu ljudi sa kojima ja ne bih imao posla, jer bi me u tom slučaju optužili za saradnju sa nacrnjim organizovanim kriminalom", rekao je Prelević za list Danas.
On je ocenio i da je smena Vulina jasno okretanje ka Zapadu i da su "za tu ulogu potrebni novi igrači".
"Ne znam ko bi mogao da bude taj igrač, ali njega očekuju zle naredbe i mislim da se Vulin srećno izvukao iz ružnih događaja koji slede i koji se planiraju u sledećoj godini", naveo je Prelević.
 
Kako je dodao, "da je taj pretendent pametan i može da bira, izabrao bi neko od važnih i dobro plaćenih državnih mesta gde se ne traži mozak i jezik, a ne ekspres lonac BIA".
 
"Ni Vulin se tu nije naigrao a već mu se smračilo i mora kući", rekao je Prelević.
  • Zemlja čudesa

    11.11.2023 07:59
    Bez brige
    Vulin je već skupio dovoljno poena za doživotnu robiju, nema "srećnog izvlačenja".
  • Miki

    10.11.2023 16:33
    Prelevic
    Čoveku je baš dosadno,a mozda i ovo placaju?Posle svih njegovih prognoza i predviđanja,od kojih se ni jedna ostvarila nije ,cutao bih.Bilo bi me sramota da bilo sta kazem.....
  • Marina

    10.11.2023 13:22
    Ah
    Bio je to baš kompetentan direktor BIE, koji "NIJE ZNAO" da se priprema Banjska ( u kuhinji AV - Radoičić, a sve po nalogu Amerike)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija