Državljanka Turske uhapšena na niškom aerodromu zbog dva roleksa

Policija je, na niškom aerodromu, pri odlasku za Istambul uhapsila državljanku Turske zbog sumnje da je krijumčarila dva sata marke "Rolex“, saopštilo je večeras ministarstvo unutrašnjih poslova.
U saopštenju piše da su kod U. S. (49) pronađeni satovi koje ona nije prijavila carinskim i policijskim službenicima prilikom napuštanja Srbije, "iako je bila u obavezi da to učini".
Tereti se za krijumčarenje.
Određeno joj je zadržavanje do 48 časova i biće privedena u tužilaštvo.
  • SV

    15.11.2023 09:07
    Ju ju ju imala dva Rolexa ... zalosno ko jos hoce u Srbiju da dodje
  • Urti Alen

    15.11.2023 05:50
    Zalosno sa cime se bavi Srpska carina. Zalosno. Dok se carinica iz Nisa koja radi na Horgosu kamionskom terminalu bahati kako na mesec uzme do 30.000 eura od kamiondija kako ima dva stana u NS i Nisu vrana vranu ne bocka. Koji primitivci jos nose Rolex molim vas lepo? Provincializam ala Audi Bmw. To su geni nema pomoci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija