Kako jednostavno i brzo do solarnih panela: Rešenje za sunčevu energiju na jednom mestu

Pretvaranje sunčeve svetlosti u izvor energije budućnost je koju priželjkuje sve veći broj domaćinstava u Srbiji.
Kako jednostavno i brzo do solarnih panela: Rešenje za sunčevu energiju na jednom mestu
Foto: 021.rs
Sa izuzetno dugim vekom trajanja i otpornošću na različite vremenske uslove, solarni paneli se definitivno isplate.
 
Sa napretkom koje Srbija čini u pogledu obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti - poput mogućnosti da se uz subvenciju ulaže u "utopljavanje" domova, sve veći broj građana shvata prednosti investicije poput solarnih panela. Ovi tehnološki uređaji sve su cenovno i geografski dostupniji, a jedino je pitanje kad će investicija početi da vam se vraća.
Ono što je, zapravo, najveći problem većine građana koji bi da ugrade solarne panele je - kako to učiniti s najmanje problema. Da li solarni paneli mogu da se instaliraju na svaki dom i kako bi zapravo oni radili?
 
U cilju rešavanja svih ovih administrativnih i prepreka na terenu, grupa entuzijasta udružila se u konzorcijum koji nudi isplative opcije i celokupan posao u jednom - "Pirke solar".
"Pirke solar" radi po principu "ključ u ruke", što znači da preuzima kompletan posao od početka do kraja. Na vama je da se obratite, upoznate se sa paketima instalacije i odaberete opciju koja je najefikasnija i najisplativija za vaš prostor. 
 
Kako biste dobili detaljne informacije o veličini solarne elektrane koja bi vama donela najveću uštedu u struji, dovoljno je da u upitniku na sajtu konzorcijuma navedete podatke i sačekate stručnu ocenu.
 
U vaše ime, "Pirke solar" nabavlja i instalira najkvalitetnije solarne panele (snage 550 W) dostupne na globalnom tržištu, uključujući i optimizatore istog kvaliteta, a takođe priprema i celokupnu dokumentaciju za "prozjumer" deo posla. 
 
To znači da će, za kratko vreme, paneli biti na vašim krovovima, a vi ćete imati mogućnost nadzora na radom putem web i mobilne aplikacije. "Pirke solar" radi i sa domaćinstvima i sa kompanijama, a u portfoliju ima osam godina iskustva u izgradnji solarnih elektrana, te više od 3.100 ugrađenih panela do danas.
 
Vaši solarni paneli su otporni na grad i sneg, imaju dugu garanciju, kao i vek trajanja do čak 25 godina. Njihovo održavanje je lako i ne zahteva dodatna finansijska ulaganja.
Sa rastućim cenama struje i gasa i bez naznaka o smirivanju energetske krize, logičan, dugoročan odabir je sunčeva energija. Upoznajte se sa ponudama koje nudi "Pirke solar" i odlučite se za investiciju koja vredi. 
 
Sve informacije možete da dobijete na broj telefona 069/010-99-99 ili na mejl sunce@pirkesolar.com.
 
Pratite društvene mreže "Pirke solar" za sve novosti o aktuelnim akcijama i posebnim cenama.

Ostalo iz kategorije Info - Srbija