Uhapšeni supružnici zbog sumnje da su bacili bombe na kuće porodice Dragoslava Kosmajca

Pedesetdevetogodišnji D. K. i njegova žena Dž. R.T. (39) uhapšeni su danas kod Ljiga zbog bacanja bombi na dve kuće na Zvezdari u vlasništvu porodice pokojnog Dragoslava Kosmajca.
Uhapšeni supružnici zbog sumnje da su bacili bombe na kuće porodice Dragoslava Kosmajca
Foto: 021.rs
Sumnja se da su D. K. i njegova žena Dž. R. T. bacili bombu 8. novembra na kuću u vlasništvu sina pokojnog Dragoslava Kosmajca, kao i onu koja je danas otkrivena na drugoj lokaciji, a nije eksplodirala.
Druga kuća na koju je bačena bomba je u vlasništvu ćerke Dragoslava Kosmajca.
Oni će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu koje vodi istragu protiv njih.
 
Ćerka Dragoslava Kosmajca pozvala je policiju i prijavila da je pronašla predmet, za koji se sumnjalo da je ručna bomba, preneo je danas Blic.
 
Ekipa policije došla je na teren i uklonila eksplozivnu napravu.
Dragoslav Kosmajac je javnosti postao poznat kada ga je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić 2014. godine označio kao najvećeg narko dilera u zemlji.
 
Preminuo je pre tri godine.
  • Sofija

    16.11.2023 20:29
    Bosko Buha ft Marija Bursac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija