VIDEO Šok bombe: Ovako su uhapšeni osumnjičeni za bacanje bombi na kuće porodice Dragoslava Kosmajca

Policija je uhapsila D.K. (57) i njegovu suprugu V.T.R. (39) osumnjičene za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja i eksplozivnih materija.
Oni se sumnjiče da su 7. novembra, u Beogradu, bacili eksplozivnu napravu u dvorište porodične kuće jednog muškarca, koja se nije aktivirala.
 
Sutradan su, kako se sumnja, ponovo bacili ručnu bombu i tom prilikom je pričinjena manja materijalna šteta. 
Sumnja se da su supružnici, 15. novembra, bacili ručnu bombu na porodičnu kuću sestre ovog muškarca, koja nije eksplodirala, nakon čega su 
uhapšeni.
 
 
Određeno im je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Podsećamo, kako se objavili mediji, bombe su bačene na kuće u vlasništvu porodice pokojnog Dragoslava Kosmajca, odnosno njegovog sina i ćerke.
 
Dragoslav Kosmajac je javnosti postao poznat kada ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 2014. godine označio kao najvećeg narko dilera u zemlji.
 
Preminuo je pre tri godine.
  • Dendi

    17.11.2023 18:39
    Tako nešto
    Kosmajac im svojevremeno nije vratio pozajmljenu knjigu, pa su se iznervirali.
  • Marko

    17.11.2023 15:13
    Neka bezbednjačka predizborna ujdurma sa Vučićevim bašibozucima.
  • Tanko

    17.11.2023 14:59
    Više se istraumira običan redar na fudbalskoj utakmici, kad mu magarci sa tribina bacaju topovske udare pod noge. Ovaj je mogao da stigne i kafu da im stavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija