Dačić: SPS je ponosan na prezimena Milošević, Dapčević i Ranković

Socijalistička partija Srbije (SPS) koristi sve lekcije prošlosti kako bi ih pretvorila u prednost za budućnost, izjavio je predsednik SPS Ivica Dačić.
Dačić: SPS je ponosan na prezimena Milošević, Dapčević i Ranković
Foto: 021.rs
On je naveo da je "SPS ponosan što prezimena kao što su Milošević, Dapčević, Ranković, kroz najmlađe koji ih danas nose, potvrđuju generacijsko trajanje i snagu partije".
Dačić je na izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Beograda istakao da je neophodno da se mladi uključe u procese donošenja odluka i dodao da je veoma ponosan na mlade u SPS, na njihovo obrazovanje, ideje i spremnost za političku borbu.
 
On je pozvao mlade ljude da zajedno učestvuju u političkoj borbi i obećao da će ih "on i SPS podržati u ostvarivanju njihovih prava i potreba".
Dačić je ocenio da su retke partije u kojima su istovremeno otac, sin i unuk i u kojima je podjednako važan glas svakog od njih.
 
Dodao je da su mladi danas nosioci izborne liste SPS i da to na najbolje pokazuje da SPS "vodi pravu, patriotsku politiku u koju veruju naši naslednici".
  • Uh

    18.11.2023 00:11
    Milošević je oterao moje prijatelje u grob. Dačić je kod mene izgubio i ono malo poštovanja što nikad nije imao. Od sada je on za mene štetočina isto kao i Šešelj.
  • Mila

    17.11.2023 23:49
    Zaboravio si Kapicica i Krcuna
  • s.

    17.11.2023 22:26
    parazit, 30 godina nas cedi
    @Конобар
    Šta je teže, pribor za jelo (onaj najosnovniji, da ne preterujemo) ili mikrofon?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.