U Severnoj Mitrovici uhapšeno osam carinika

U akciji Carine Kosova u Severnoj Mitrovici danas je uhapšeno osam carinika.
U Severnoj Mitrovici uhapšeno osam carinika
Foto: Pixabay
Oni se sumnjiče za korupciju i zloupotrebu službenog položaja, preneo je portal Kosev, navodeći da svi uhapšeni nisu sa severa Kosova.
Portparol Kosovske carine Adriatik Staviljeci rekao je da su istražni organi Carine Kosova istragu počeli pre dve godine.
"U saradnji sa Specijalnim tužilaštvom, i prema nalogu suda, danas je obavljen pretres i izvedena akcija", kazao je Staviljeci za Kossev i dodao da se i dalje prikupljaju i proveravaju informacije o eventualnoj zapleni i identitetu uhapšenih.
  • Dz0

    18.11.2023 17:55
    Sjajno ime, lik se zove Adriatik :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.