MUP: Nije ukinuto obezbeđenje sekretaru kosovske kancelarije u Beogradu

MUP je saopštio da su neistinite tvrdnje sekretara Kancelarije za vezu Kosova u Beogradu Fatmira Hadžolija da mu je Srbija uskratila celodnevno obezbeđenje, koje ima u skladu sa Briselskim sporazumom.
MUP: Nije ukinuto obezbeđenje sekretaru kosovske kancelarije u Beogradu
Foto: 021.rs
MUP u saopštenju navodi da Hadžoliju Srbija garantuje apsolutnu bezbednost.
"Oficir za vezu iz Prištine Jetiš Jašari i njegov asistent Hadžoli imaju 24-časovno obezbeđenje u skladu sa svojim rangom. Republika Srbija poštuje sve postignute sporazume, pa i sporazum o obezbeđenju oficira za vezu, za razliku od Prištine", stoji u saopštenju.

Hadžoli je juče na svom Fejsbuk profilu naveo da mu je Srbija "flagrantnim kršenjem Briselskog sporazuma ukinula fizičko obezbeđenje i da je šta god da mu se desi tokom službe u Srbiji direktna odgovornost Srbije".

  • E

    19.11.2023 09:36
    E
    E kako lazu...skoro dali izjavu da nema nista od nekih kancelarija ambasada od Kosovske Drzave u Srbiji...sada ono obezbedjenje! Ovi su odavno predali Kosovo i sve ispotpisivali samo niko javno nesme da prizna! To se lako resava smenom Vlasti dolazi se do svih sporazuma i vidi se ko je potpisnik. Daje se Gradjanima na uvid i neka sami odluce o svemu?!
  • Грађанин покорни

    18.11.2023 22:53
    Недавно г.Дачић демантује било какве Канцеларије и представништва Републике Косова у Београду а овамо друга песма ,шта ту ради и тражи не призната Република Косово објасни те грађанима ,не закопчавају се сви на леђима

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija