Dačić: Najavljuju 6. oktobar, ali što bi rekao Milošević - malo morgen

Ključ političke stabilnosti u Srbiji su pokrajinski izbori i beogradski izbori, rekao je predsednik SPS Ivica Dačić u Novom Sadu.
Kako je naveo, "obaveza Srpske napredne stranke i koalicije 'Socijalistička partija Srbije - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije' jeste da pobedi na tim izborima, jer će u ostalom delu Srbije na republičkim izborima imati apsolutnu većinu".
On je na mitingu na Spensu kazao da "nije bitno kako se opozicione partije i njihove liste zovu, jer su svi oni DOS".
"Oni kažu da će biti ‘6. oktobar’, ali što bi rekao Slobodan Milošević ‘malo morgen'", poručio je Dačić.
 
Prema njegovim rečima, ključni prioriteti te koalicije su socijalna pravda i patriotizam.
  • boger

    20.11.2023 19:21
    Memo
    Raspad Jugoslavije, ratovi, hiperinflacija, ultrakriminal, sankcije, bombardovanje, gubitak Kosova, izopštenost od Evrope, korupcija i nasilje... Sećam se kada sam dobio platu u vrednosti jedne marke i sedamdeset četiri pfeniga. Sećam se i da sam proveo skoro tri godine prinudno mobilisan ratujući "protiv celog sveta". Sećam se i ko su i šta su bili ovi koji se sada predstavljaju kao elita. Samo se ne sećam da sam posle 1990. živeo normalan život dostojan čoveka. Mora da je do mene pošto vidim da je većini ovako dobro ...
  • Rumunsko resenje

    20.11.2023 10:27
    Rumuni su ljudi.
  • felix

    20.11.2023 07:09
    kad
    izađu kvote u kladionici sve ćemo znati !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.