Vučićeviću preti do tri godine zatvora za saobraćajku u kojoj je udario devojku na pešačkom

Draganu J. Vučićeviću, vlasniku tabloida "Informer" koji je juče uveče oborio automobilom devojku S. A. na pešačkom prelazu u Žarkovu, preti do tri godine zatvora za izazivanje saobraćajne nezgode.
 Vučićeviću preti do tri godine zatvora za saobraćajku u kojoj je udario devojku na pešačkom
Foto: Beta/AP
Nezgoda se dogodila oko 19 časova, na uglu Ratka Mitrovića i Ace Joksimović, a devojka koju je oborio vlasnik "Informera" prevezena je u Urgentni centar.
 
Ona je jutros otpuštena iz bolnice, a zadobila je lakše povrede, prenosi Nova.rs.
Iako se policija još uvek nije oglašavala o saobraćajnoj nezgodi, prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs iz tužilaštva, na licu mesta je vršeno alko-testiranje i ustanovljeno je da je Vučićević imao nula promila alkohola u krvi, o čemu je obavešten dežurni tužilac.
Sa druge strane, iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva oglasili su se za Nova.rs, iz kog je rečeno da se Dragan J. Vučićević tereti za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.
 
"Učesnik u saobraćaju na putevima koji se ne pridržava saobraćajnih propisa i time tako ugrozi javni saobraćaj da dovede u opasnost život ili telo ljudi ili imovinu većeg obima, pa usled toga kod drugog nastupi laka telesna povreda ili prouzrokuje imovinsku štetu koja prelazi iznos od dvesta hiljada dinara, kazniće se zatvorom do tri godine", navodi se u Krivičnom zakoniku.
  • 696

    23.11.2023 17:56
    U aps
    vučićević je ranije koketirao sa zatvorom, sad je prilika da mu se želja ispuni.
  • Branko

    23.11.2023 16:18
    Hejteri
    Ne valja vam ovo nikako , prekrstite se i pomolite da se nikom to ne desi , da, ne pobeći i priznati to je ipak pohvalno !
  • Valter

    23.11.2023 13:02
    Neozbiljno je citirati zakone,kada je rec o ljudima na vlasti i bliski njima..bojim se da ce devojka biti kriva sto je preprecila put drugu Vucicevicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.