Tadić i Radulović predali listu "Dobro jutro Srbijo"

Socijaldemokratska stranka, pokret Dosta je bilo i pokret Otete bebe predali su večeras potpise Republičkoj izbornoj komisiji za izbornu listu "Dobro jutro Srbijo".
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić zahvalio se na društvenoj mreži Iks svima koji su potpisom podržali tu listu za parlamentarne izbore 17. decembra i naveo da će "učiniti sve da opravdaju njihovo poverenje".
"Pozivamo vas da se priključite našoj borbi i da zajedno probudimo Srbiju", napisao je Tadić.
Predaji liste, uz Tadića su prisustvovali i lider Dosta je bilo Saša Radulović, Ana Pejić ispred pokreta Otete bebe i drugi funkcioneri članica te koalicije.
 
  • Host

    23.11.2023 13:56
    Ćirilica? Neka hvala!
  • Kamiondžija

    23.11.2023 06:08
    A ko vam je dao potpise? Služba i Vučić? Sami niste u stanju da skupite ni 2 potpisa, ali su vas tu postavili samo da mutite vodu i da SNS-u dovučete još po koji zalutali glas. More....
  • Najrealnije

    23.11.2023 04:59
    Koalicija
    Zašto SDS i DJB nisu u širim koalicijama? Treba pitati Aleksića i Jeremića. Ako i ova koalicija i Narodna stranka ostanu ispod cenzusa, SNS može pobediti zbog prelivanja glasova. Većina naših opozicionara bi rađe ostali u opoziciji, nego malo smanjili vlastiti ego.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.