Vučić potvrdio da je podneta krivična prijava protiv Vučićevića: Bio negativan na alkotestu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su državni organi na profesionalni način obavili posao u vezi sa saobraćajnom nezgodom koju je izazvao vlasnik tabloida Informer Dragan Vučićević.
Potvrdio je da je protiv njega podneta krivična prijava.
 
"Sve ostalo je na nadležnim državnim organima koji su već podneli krivičnu prijavu protiv Vučićevića", rekao je Vučić novinarima nakon obilaska nove vojne opreme na aerodromu u Batajnici.
On je naveo da je Vučićević, nakon što je kolima oborio devojku na pešačkom prelazu, stao i pomogao joj, sačekao policiju i potom otišao u bolnicu.
Predsednik Srbije je naveo da je Vučićević bio negativan na alkotestu.
 
Vučić je apelovao na građane da pažljivije voze, posebno po teškim uslovima, poput onih kakvi su, navodno zbog kiše, bili tog dana u Beogradu.

Komentari 53

  • Peka

    27.11.2023 14:56
    Dok je Vučić na vlasti njegovi miljenici mogu bez problema i bojazni od odgovornosti da ubijaju i gaze ljude... Mitrovići, Vučićevići i drugi...ali ako ovaj narod ima pameti a ima sve će se promeniti od 17. decembra. Ovi su prevršili svaku meru u svakom mogućem smislu.
  • Andrej

    27.11.2023 06:50
    AV
    Izjavom Vučića o Vučičeviću je znak tužilaštvu da ga oslobodi krivnje i da se prema njemu postupa drugačije. Čudno da ga nije pozivao na poligraf i da on smisli pitanja. To je Srbija žalosna.
  • Sasha

    27.11.2023 05:52
    A sta cemo ljubav kriti…
    kada zajedno mozemo srecni biti….Ovo je samo jedna opomena Vucicevicu, jer je mnogo gresan.Toliko laze , a na Boga ne misli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.