KOMS: Učesnici izbora se vrlo malo obraćaju mladima, do sada najčešće SNS

Krovna organizacija mladih Srbije saopštila je da Monitoring izborne kampanje za period od 13. do 19. novembra ove godine pokazuje da se stranke u predizbornim nastupima vrlo malo obraćaju mladima.
KOMS: Učesnici izbora se vrlo malo obraćaju mladima, do sada najčešće SNS
Foto: 021.rs
"Do sada je proglašeno 11 izbornih listi, od čega su četiri manjinske i nisu obuhvaćene Monitoringom. Tri od sedam proglašenih listi je makar jednom komuniciralo ka mladima u prethodnom periodu", naveli su iz KOMS.
Rezultati drugog Monitoringa pokazuju da se Srpska napredna stranka mladima obraćala četiri puta, a Socijalistička partija Srbije i koalicija NADA (Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine srbije) po jednom.
Srpska radikalna stranka, koalicija Nacionalno okupljanje (Dveri i Zavetnici), lista "Srbija protiv nasilja" i Narodna stranka se, po rezultatu drugog Monitoringa, uopšte nisu obraćale mladima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.