Radnik poginuo u delu BIGZ-a u kome se izvode radovi rekonstrukcije

Kompanija "Marera Properties" saopštila je da je jutros oko 8 sati u zgradi BIGZ-a u Beogradu, koja se nalazi u vlasništvu te firme, poginuo radnik.
Radnik poginuo u delu BIGZ-a u kome se izvode radovi rekonstrukcije
Foto: 021.rs
U saopštenju se navodi da je radnik B.V. (57), zaposlen u kompaniji "GIT Milanović" koja je bila zadužena za čišćenje gradilišta i odvoz šuta, poginuo u delu zgrade u kojem su se izvodili radovi rekonstrukcije.
Kompanija je dodala da se nesreća desila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, kao i da su nadležne službe obavile uviđaj i sledi dalja istraga događaja.
"Kompanija 'Marera Properties' izražava najdublje saučešće porodici i najbližima poginulog radnika i nastavlja da sarađuje sa nadležnim institucijama na rasvetljavanju ove nesreće", piše u saopštenju.
 
Mediji su ranije danas preneli da je radnik poginuo u neispravnom liftu u zgradi BIGZ-a.
  • Prle

    26.11.2023 22:35
    Strasno
    Hoce li konacno odgovorni iz kompanije snositi krivicnu odgovornost i zavrsiti na visegodisnjoj robiji? Dokle zbog nemara da radnici ginu jer poslodavci zele da zarade na ustrb bezbednosti radnika kako bi im vise para ostalo u dzepu... Na gradjevini ljudi rade svaki dan u proseku od 10 do 12 casova za sitne pare...
  • WW

    25.11.2023 15:36
    I šta će biti opet radnik kriv nikad oni. Žalosno. Saučešće porodici
  • Marko

    25.11.2023 15:29
    Tako je to u zemlji opšteg nemara i javašluka. Padaju radnici ko muve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija