Direktor Kliničkog centra Srbije se učlanio u SNS

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milika Ašanin postao je danas član Srpske napredne stranke (SNS).
"Čast nam je što je profesor dr Milika Ašanin od danas deo naše porodice. 
Da nastavimo zajedno da se brinemo o ljudima. Dobro došli, doktore", objavio je SNS na zvaničnom nalogu na društvenoj mreži X.
Ašanin je pristupnicu potpisao pred predsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem.
 
Ašanin je aprila 2014. godine imenovan je za direktora Urgentnog centra Кliničkog centra Srbije, a avgusta 2015. godine za v.d. direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.
  • Mile

    02.12.2023 02:07
    Direktor
    Sad je i zvanicno clan.
  • Simeun

    30.11.2023 06:43
    Svasta
    Doista je fascinantno meni licno a mislim i ostalim normalnim ljudima ne samo ovaj slucaj nego i mnogi drugi gde se ljudi koji imaju znanje ime i prezime uclanjuju u sektu ma koja ona bila.e tu mislim da je zec da se tu drzava otima u korist interesne grupe jer da je sistem normalan a nije ovo i slicne ne bi bila vest.sta ovom doktoru znaci clanska karta? Muljanje paralelnim sistemom mnoge druge prinadleznosti nedodirljiv...a sistem kome je pripadao nastavlja da se urusava dok glavnokomadujuci ne pozeli licnu promociju i nekakvu tv predstavu.klasican primer otimanja institucija u korist interesne grupe..glavni bi rekao oa sta a mi ostali dokle? Dal ie kraj 17.12.? Mislim da nije dok se sistem tako formiran sam ne urusi jer ne moze tako opstati...
  • др Лаза

    29.11.2023 17:47
    Каква фарса бити директор а ниси члан СНС, а сви запослени јесу ,овај мора да је конкурисо у Информеру и сам испунио услов за пријем у КЦС

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.