Šapić: Imam poverenja u Čamagić, BIRN-u ništa ne verujem

Predsednik Privremenog ograna Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da "veruje gradskoj sekretarki za obrazovanje i dečju zaštitu Aleksandri Čamagić".
Šapić: Imam poverenja u Čamagić, BIRN-u ništa ne verujem
Foto: Beta/AP
Komentarišući pisanje istraživačkog portala BIRN da je Čamagić bila članica konkursnih komisija koje su "fantomskim" organizacijama dodelile milione evra za projekte o deci i suzbijanju nasilja koji nisu sprovedeni, da ima poverenja u Čamagić, a da BIRN-u "ne veruje ništa".
 
"Svako treba da odgovara pred nadležnim organima ukoliko je negde prekršio zakon. Ja u tu ženu (Čamagić) imam poverenja, znam koliko je vredna i koliko vodi računa o onome što radi", rekao je Šapić novinarima kod Muzeja savremene umetnosti.
On je kazao da ne želi da komentariše navode tog portala, jer su ranije, kako tvrdi, o njemu pisali laži, zbog čega ih je tužio.
 
Na novinarsko pitanje da li veruje direktorima škola koji su za BIRN rekli da ti projekti nisu sprovedeni u njihovim školama, Šapić je rekao da "BIRN-u ne veruje ništa".
"Direktori škola su pričali za kameru BIRN-a. Ne verujem BIRN-u ništa", ponovio je predsednik Privremenog organa Beograda.
 
Šapić je ocenio da je ta priča danas tema "kako bi mu se nanela šteta pred izbore", koji će biti održani 17. decembra.
Upitan o jutrošnjem protestu roditelja dece Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", koji više od šest meseci traže da se nakon masovnog ubistva 3. maja u toj školi napravi memorijalni centar, kazao je da je grad spreman da pomogne šta god se roditelji dogovore sa državom.
 
"Nismo učestvovali u tome, to je vodilo Ministarstvo prosvete, jer oni jesu nadležni za školsko obrazovanje. Kao grad, završavamo se na predškolskom, ali svaku vrstu asistencije, finansijske pomoći, tu smo da uradimo šta god da se dogovore", rekao je Šapić.
  • djura

    30.11.2023 10:56
    Krajnje je vreme da ovake tipove posaljemo u politickui penziju.Ovakvi su bruka za srpsku politicku scenu,
  • Svetlana

    30.11.2023 07:24
    Fuj
    Svi poniženi,ucenjeni,
    izdani,opljačkani,
    Izađimo 17.12.2023.i kaznimo sve one zbog kojih smo patili,
    stradali,ratovali,
    tugovali,robovali u rođenoj,najlepšoj zemlji na svetu!!!
  • Zdravko

    29.11.2023 20:58
    Sramotno je kada nemaš svoju ličnost nego ti se iz stranke imputira direktno u mozak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.