Miketić se povlači iz kampanje, biće odlučeno da li i sa izborne liste

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste Srbija protiv nasilja Vladimir Obradović izjavio je da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić povukao iz izborne kampanje.
On se povukao nakon što je objavljen njegov privatni eksplicitni video snimak. 
 
Obradović je naveo je da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.
 
"Miketić se povukao iz kampanje da ona ne bi bila obojena tim tabloidnim naslovima", rekao je Obradović.
On je ocenio da je slučaj Miketića i objavljivanja tog snimka "primer kako se vlast obračunava sa političkim neistomišljenicima".
 
"Zalaze u njihov privatni život, baveći se onim što je daleko od izborne kampanje", kazao je Obradović.
Nosilac liste Dobrica Veselinović ocenio je da će Miketić uraditi ono što je najbolje za koaliciju "Srbija protiv nasilja".
 
"Što se tiče daljih koraka, mislim da je u konačnici to lični čin gospodina Miketića. Mislim da će pokazati veliku odgovornost", rekao je Veselinović, navodeći da je odluka na njemu i njegovoj stranci.
 
Dodao je da je korišćenje nečijeg žvota u političke svrhe za listu "Srbija protiv nasilja" neprihvatljivo, kao i da je u pitanju zloupotreba.

Komentari 36

  • Nikola

    05.12.2023 13:05
    Čovek koji šmrče kokain se bori za normalnu Srbiju, i svi botovi Đilasa iz petnih žila ga brane! Ja ne želim takvu Srbiju za svoju decu! Neću diktatora, kriminalizovanu BIU, ali ni narkomane...tako da moj glas nekom trećem, a vi botovi obe strane ujedinite se i pljujte, a isti ste!
  • Lala

    05.12.2023 12:13
    Miketića za predsednika!
  • o boze

    03.12.2023 19:36
    zao mi je
    Miketic deluje bas kao ok lik… Ako je to najstrasnije sto su mu pronasli, ima moj glas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".