Vučić: Erdogan u januaru treba da poseti Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da u januaru očekuje "veliku i važnu" posetu predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji.
Vučić: Erdogan u januaru treba da poseti Srbiju
Foto: Beta/AP
Vučić i Erdogan sreli su se danas u Dubaiju na Samitu lidera o klimatskim promenama COP28.
 
Istom prilikom susreo se i sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom.
Kako je Vučić napisao na svom Instagram nalogu, razgovarali su o ključnim pitanjima bilateralnih i ekonomskih odnosa, planovima za izložbu Ekspo 2027 i drugim velikim projektima od značaja za Srbiju.
"Posebnu pažnju posvetili smo ključnim temama ovogodišnjeg Samita, kao i načinima na koji Srbija može da doprinese globalnoj klimatskoj akciji. Srbija jeste mala zemlja, ali itekako zna da ceni svoje velike prijatelje", naveo je Vučić.
  • Agamemnon

    02.12.2023 09:22
    Bravo
    Odavno je Vućko prestao biti političar , on je državnik, naß De Gol !
    Predsedniče narod zna !
  • Valter

    01.12.2023 23:58
    Dabome da hoce ..jer prisetimo se Erdogan tj Turska je prva drzava koja je priznala drzavu Kosovo i koja je najveci snabdevac u naoruzanju za Kosovo..Baraktar dronovi su poodavno stigli na Kosovo dok Srbija jos ceka u red..
  • Марица

    01.12.2023 22:04
    Е а када Вучић иде код Ердогана у посету овај не зове, сад ће Ивица опет да му пева на Турском као прошли пут ,већ вежба од Томе Здравковића Дотако сам дно живота

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.