Uhapšen zbog sumnje da je primoravao svoju decu na prosjačenje

G.R. (47) iz okoline Loznice uhapšen je zbog sumnje da je primoravao svoju decu da prosjače, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Uhapšen zbog sumnje da je primoravao svoju decu na prosjačenje
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je od 7. aprila do 17. jula na prometnim lokacijama u centru Loznice, uz pretnje i upotrebu sile, primoravao na prosjačenje svog sina (16) i svoje tri maloletne ćerke uzrasta sedam, osam i deset godina i na taj način pribavio veću imovinsku korist.
Osumnjičenom G.R. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Šapcu.
Uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovine ljudima.
  • Bubica

    01.12.2023 23:06
    Ima takvog jednog u Starom Beceju, zena Albanka, izrodila mu 7-8 dece, deca cesto izostala iz skole jer su morali sedeti pored Univera, Ideje ili Maxija. Milion puta smo ga kao skola prijavili socijalnom, i dan danas isto radi. Ovo je samo jedan slucaj da pokazu da su nesto radili, a garantujem vam, u svakom gradu ima barem 3 takvih kao on... Ne bi bilo dovoljno mesta po zatvorima, a svako od njih ima toliko dece da nema dovoljno hraniteljskih porodica gde bi ona mogla bili smestena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija