Ružić o Miketićevom privatnom snimku: Intima ne treba da bude tema u kampanji

Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je da je predizborna kampanja počela uvredama od stranke nekih političkih opcija, što je pogrešno.
Kako je rekao, socijalisti i njihovi koalicioni partneri u tome ne učestvuju i nikada neće učestvovati.
 
"Socijalistička partija Srbije, lista 'Ivica Dačić - premijer Srbije', naši koalicioni partneri iz Jedinstvene Srbije i Zeleni Srbije u tome ne učestvuju i neće učestvovati", rekao je Ružić za portal Slobodna reč.
Na pitanje o zloupotrebi privatnih podataka i stvari protiv političkih protivnika i najsvežijem primeru, snimku bivšeg poslanika Đorđa Miketića, Ružić je rekao da je privatni život i intima bilo kog pojedinca nešto što ne bi trebalo da bude predmet političke borbe.
"Kako god da je došlo do toga, i koliko god se razgovaralo o nekim moralnim uzusima, o etici, o nekom vrednosnom sistemu koji neko baštini, i koliko god to može da bude predstavljeno negativno, mislim da nije manir koji je potreban Srbiji u 21. veku", kazao je Ružić.
 
On je naveo da je kampanja socijalista takva da "žele da se rukuju sa što više ljudi i popričaju o njihovim problemima, što radi i lider koalicije Ivica Dačić".
  • @ pad rejtinga

    03.12.2023 19:26
    Ako rusi racunaju na milicu zavetnicu kao vlast racunica je super
    Tako sunracunaki da Kijev pada za 7 dana …
    Losa analitika
    Losa procena
    Nisam sns ali na ovim
    izborima sns pasti nece ali hoce na sledecim a vlade bez sps nece biti ove a sledeca bi bilo dobro da je sa sps iz opozicije
  • Sima

    03.12.2023 16:49
    @Advokat
    To kakve snimke ima neko drugi i u kakvim orgijama učestvuje neko drugi nije i ne može biti argument za pravdanje bilo koga. To je relativizacija, to je ono što već sada imamo, a kao hoćemo da menjamo.

    Moj je stav da ne prihvatam da zemljom i bilo čijom sudbinom rukovode nemoralni ljudi, narkomani, probisveti svake vrste.

    Stoga, Miketiću i svakom njemu sličnom je najbolje da se povuče, kad su već snimci izašli u javnost. O tome kako su se pojavili svakako se može polemisati, ali je o njima morao najpre Miketić da misli, kad je već odlučio da gradi političku karijeru.
  • Pad rejtinga

    03.12.2023 15:02
    SPS-a i SNS-a
    Milica Zavetnica i Dveri su se rukovali, slikali i imali sastanak sa Ruskim ministrom spoljnih poslova Lavrovom, kao i sa Zaharovom u Skoplju, i to je objavljeno u svim medijima. Dok je Dačić odbijen u Skoplju , kao i Vučić što je odbijen u Pekingu i niko iz Rusije se nije sastao sa njima.
    Ovo uzrokuje pad rejtinga SNS-a i SPS-a koji su uveli sankcije Belorusiji i glasali u UN protiv Rusije, a rast rejtinga Dveri i Zavetnika koji se zvanično sastaju sa Zaharovom i Lavrovom sa kojim opet Vučić nije uspeo da se sastane. Tako da jedino šta SPS-u preostaje je da pokušava da se ogradi od SNS-a koji je pred padom sa vlasti, i da se dodvori novoj većini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.