Ružić o Miketićevom privatnom snimku: Intima ne treba da bude tema u kampanji

Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je da je predizborna kampanja počela uvredama od stranke nekih političkih opcija, što je pogrešno.
Kako je rekao, socijalisti i njihovi koalicioni partneri u tome ne učestvuju i nikada neće učestvovati.
 
"Socijalistička partija Srbije, lista 'Ivica Dačić - premijer Srbije', naši koalicioni partneri iz Jedinstvene Srbije i Zeleni Srbije u tome ne učestvuju i neće učestvovati", rekao je Ružić za portal Slobodna reč.
Na pitanje o zloupotrebi privatnih podataka i stvari protiv političkih protivnika i najsvežijem primeru, snimku bivšeg poslanika Đorđa Miketića, Ružić je rekao da je privatni život i intima bilo kog pojedinca nešto što ne bi trebalo da bude predmet političke borbe.
"Kako god da je došlo do toga, i koliko god se razgovaralo o nekim moralnim uzusima, o etici, o nekom vrednosnom sistemu koji neko baštini, i koliko god to može da bude predstavljeno negativno, mislim da nije manir koji je potreban Srbiji u 21. veku", kazao je Ružić.
 
On je naveo da je kampanja socijalista takva da "žele da se rukuju sa što više ljudi i popričaju o njihovim problemima, što radi i lider koalicije Ivica Dačić".
  • @ pad rejtinga

    03.12.2023 19:26
    Ako rusi racunaju na milicu zavetnicu kao vlast racunica je super
    Tako sunracunaki da Kijev pada za 7 dana …
    Losa analitika
    Losa procena
    Nisam sns ali na ovim
    izborima sns pasti nece ali hoce na sledecim a vlade bez sps nece biti ove a sledeca bi bilo dobro da je sa sps iz opozicije
  • Sima

    03.12.2023 16:49
    @Advokat
    To kakve snimke ima neko drugi i u kakvim orgijama učestvuje neko drugi nije i ne može biti argument za pravdanje bilo koga. To je relativizacija, to je ono što već sada imamo, a kao hoćemo da menjamo.

    Moj je stav da ne prihvatam da zemljom i bilo čijom sudbinom rukovode nemoralni ljudi, narkomani, probisveti svake vrste.

    Stoga, Miketiću i svakom njemu sličnom je najbolje da se povuče, kad su već snimci izašli u javnost. O tome kako su se pojavili svakako se može polemisati, ali je o njima morao najpre Miketić da misli, kad je već odlučio da gradi političku karijeru.
  • Pad rejtinga

    03.12.2023 15:02
    SPS-a i SNS-a
    Milica Zavetnica i Dveri su se rukovali, slikali i imali sastanak sa Ruskim ministrom spoljnih poslova Lavrovom, kao i sa Zaharovom u Skoplju, i to je objavljeno u svim medijima. Dok je Dačić odbijen u Skoplju , kao i Vučić što je odbijen u Pekingu i niko iz Rusije se nije sastao sa njima.
    Ovo uzrokuje pad rejtinga SNS-a i SPS-a koji su uveli sankcije Belorusiji i glasali u UN protiv Rusije, a rast rejtinga Dveri i Zavetnika koji se zvanično sastaju sa Zaharovom i Lavrovom sa kojim opet Vučić nije uspeo da se sastane. Tako da jedino šta SPS-u preostaje je da pokušava da se ogradi od SNS-a koji je pred padom sa vlasti, i da se dodvori novoj većini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.