Postavljen kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog bokserskog centra

Kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog bokserskog centra postavljen je danas na Novom Beogradu.
Osim čelnika Bokserskog saveza Srbije, događaju su prisustvovali i bokserski šampioni Roj Džons Junior, Aleksandar Povetkin i Denis Lebedev.
 
Takođe, prisustvovali su i bokserski reprezentativci, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i ministar sporta Zoran Gajić.
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se ranije tokom dana sastao u Beogradu sa predsednikom Svetske bokserske federacije Umarom Kremlevim, članovima domaćeg Saveza i legendama svetskog boksa.
 
"Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Svetske bokserske federacije Umaru Kremlevu, kao i legendarnim šampionima Roju Džonsu Junioru, Aleksandru Povetkinu i Denisu Lebedevu i zahvalio im na velikoj podršci Srbiji za povratak u vrh svetskog boksa", navodi se na Instagramu predsednika Srbije.
Nacionalni bokserski trening centar nalaziće se na Novom Beogradu.
 
"Za nas je izgradnja Nacionalnog bokserskog trening centra veliki infrastrukturni projekat, koji će doprineti daljem razvoju ove sportske veštine u Srbiji. Nadam se još većim uspesima Bokserskog saveza Srbije u budućnosti", naveo je Vučić.
  • Samo pitam

    04.12.2023 00:23
    Jel' to sada znači da će svi bokseri, patriote glasati za .... izdajice .... ?
  • Bokseri idu u raj

    04.12.2023 00:19
    @Nemate tradiciju
    Konačno da se komšijska agentura tako i potpiše, ma bravo!!

    A vezano za vaše pitanje- pa bilo bi pametnije da ste prvo sami potražili odgovor na google-u pre postovanja svog pitanja.

    Pusa ❤
  • ministarstvo

    04.12.2023 00:06
    Ministarstvo sporta ne treba da postoji.
    U okviru ministarstva zdravlja drzava treba da podstice zdrav nacin zivota, rekreaciju, zdravu ishranu itd.
    Za finansiranje profesionalnog sporta treba naci resenje koje se zasniva na budzetskim davanjima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.