Mali: Osoba koja je pevala uvredljivu pesmu o Vučiću je četvrta na listi SPS u Blacu

Član Predsedništva SNS Siniša Mali izjavio je da je osoba koja je pevala uvredljivu pesmu o Aleksandru Vučiću, član Privremenog organa Opštine Blace i četvrta na izbornoj listi SPS u tom mestu.
"Ovo samo potvrđuje ono što je predsednik govorio više puta, da u sekundi, u minuti, ako svi ostali budu videli da mogu da osvoje, ili da mogu da formiraju vlast, oni će to uraditi", rekao je Mali za televiziju Pink.
Prema njegovim rečima, "građani Srbije ne smeju da imaju ni delić sumnje da će se to desiti".
Vučić je juče na Instagramu objavio snimak na kom se vidi nepoznata osoba koja na proslavi peva uvredljivu pesmu o njemu, nakon čega je SPS uputio izvinjenje, uz navode da je taj pojedinac isključen iz stranke i razrešen svih funkcija u Blacu.
 
Mali se osvrnuo i na privatni snimak poslanika stranke Zajedno Đorđa Miketića koji se pojavio u javnosti, navodeći da je "licemerno" što je svojevremeno Miketić tražio ukidanje rijaliti programa koji propagiraju kriminal, nasilje i prostituciju, a da "sam radi nešto suprotno od vrednosti koje propagira".
 
"Ovde mislim na kokain, uzimanje droge, a osoba ste koja treba da bude primer svima kao poslanik ili odbornik u skupštini grada", kazao je Mali, koji je i ministar finansija.
  • Zeze

    04.12.2023 15:27
    Mali a folirant
    Samo takvi kao ti i slicne lopuze prave od vucica svemoguceg boga svega u srbiji a klepate pravite imperije krijete se iza ovog tragicnog coveka koji nije mala maca naklepo se i on dovoljno kad budu racuni izasli na videlo sve ce ovom narodu biti jasno ali kasno
  • Zz

    04.12.2023 15:12
    Toliko vas vaši dugogodišnji partneri cene…
  • pevqaj samo pevaj

    04.12.2023 13:53
    Stari Beograđanin sa Senjaka
    Bravo i tri puta URA za pevača! Odmah ga stavite na broj 1 liste! Moj glas i glasove moje porodice bi sigurno dobio! Pevaj i dalje jer kroz tvoje pevanje vidimo da narodna izreka "ko peva zlo ne misli" više ne važi. Sada glasi: "ko peva dobro misli kako da se sruši Alek sa vlasti"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.