Panaotović i Hil: Jačati američko-srpsko prijateljstvo

Direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović sastao se večeras u Beogradu sa ambasadorom SAD Kristoferom Hilom.

Sagovornici su konstatovali odličnu saradnju Ambasade SAD i KCNS čiji plod je efikasan i uspešan Američki kutak koji radi pod okriljem Kulturnog centra Novog Sada.

Takođe, sagovornici su se saglasili da Srbija i SAD treba da unapređuju ekonomske, političke i kulturne veze što je logična činjenica imajući u vidu da istorijat američko-srpskih odnosa sadrži mnogo više svetlih nego mračnih epizoda.

Budućnost Balkana je u miru i ekonomskom razvoju a ne ekstremističkim stavovima i ideologijama, saglasili su se Panaotović i Hil.

  • NN

    06.12.2023 08:24
    Како јачати
    нешто што не постоји ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija