Vučić: Prva izborna kampanja u kojoj nije bilo fizičkih incidenata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je trenutna izborna kampanja, u kojoj je ostalo je desetak dana do izbora, prva u kojoj nije bilo nikakvih fizičkih incidenata.
Vučić: Prva izborna kampanja u kojoj nije bilo fizičkih incidenata
Foto: 021.rs
"Nigde nismo imali nijednu tuču, nijedan sukob, što se dešava u mnogo razvijenijim zemljama, sa demokratskom tradicijom, starijim od nas i mislim da je to jedna dobra stvar. To govorim kao predsednik Republike", rekao je Vučić za televiziju Prva.
 
Kazao je da je zadovoljan kako kampanju vodi lista "Srbija ne sme da stane", koja je okupljena oko Srpske napredne stranke čiji je predsednik bio.
"Ne zato što tu ima nečeg spektakularnog, nego zato što se pre svega pokazuje briga prema ljudima. Uvek možete više, ali sam sada zadovoljan sadržinski, programima i planovima, obećanjima i idejama koje su realne i ozbiljne", ocenio je on.
 
Vučić je naveo da, sa druge strane, opozicija "obmanjuje sebe i građane" navodnim istraživanjima javnog mnjenja, i dodao da na izborima 17. decembra očekuje "ubedljivu pobedu pristojne i normalne Srbije".
Vučić je naveo da, sa druge strane, opozicija "obmanjuje sebe i građane" navodnim istraživanjima javnog mnjenja, i dodao da na izborima 17. decembra očekuje "ubedljivu pobedu pristojne i normalne Srbije".
  • pepa

    07.12.2023 10:30
    jel
    Znači, biće ih...
  • HEGEL

    07.12.2023 06:34
    znači ljudi
    Sada je potrebno da nastavimo ozbiljno, pametno i hrabro, da i dalje gradimo puteve, škole, bolnice, pruge, jer do kraja našeg puta moramo stići kao pobednici, da bi naša deca mogla da nastave svojim. Verujem u Srbiju, ljudi su naša snaga!
  • U panici je

    07.12.2023 00:17
    Pošto istraživanja kažu da SNS ne prelazi 30% u panici je kako da pokrade izbore , a da ne dođe do sukoba.
    Savet kontrolorima opozicije, proverite svaku hemisku olovku kojom se bude glasalo, ujutro pre glasanja na svom papiru svaku hemisku povucite liniju, i ako se ta linija izbriše ili nestane na vašem papiru koji ćete čuvati u džepu do kraja prebrojavanja glasačkih listića nemojte potpisati zapisnik. Ako dođe do promena hemiske olovke na glasačkom mestu u toku dana dlasanja, i njom kontrolor opozicije da nacrta liniju na svom kontrolnom papiru i tu liniju da prekontroliše hoće li trajati do kraja brojanja glasova.
    U SNS kampanji upadljivo se čuje da zovu ponesite olovke i glasajte, što znači da ovi ucenjeni SNS-ovci nose olovke od kuće, a one na glasačkom mestu što svi građani će koristiti mogu biti neispravne i da izbledi farba do kraja glasačkog dana.
    Kontrolori opozicije nacrtajte linije svakom hemiskom kojom se glasa na neki svoj papir koji čuvate, i ne potpisujte zapisnik ako izbledi do kraja dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.